Over ons

Hallo laten we ons even voorstellen.Welkom in onze webwinkel. Sinds 2006 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste hobbyspeciaalzaken voor kaarten maken en scrapbook van Nederland en België.
Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste materialen voor deze leuke hobby.

Hallo ik ben Birgit

Ik werk sinds februari 2016 bij Knutselparade.
Zelf knutsel ik graag gemakshalve met de stansvellen want dan kan ik het knipgedeelte overslaan.
Stansvellen met fotoafbeeldingen van brocante en huis en interieur hebben mijn voorkeur.
Met foam en dubbelzijdig tape plak ik de afbeeldingen op mijn kaarten en mijn teksten schrijf ik het liefst met de gelpennen.
Als ik jou kan helpen met je knutselvragen aarzel dan niet om contact op te nemen met mij, samen komen we er wel uit!

Hallo, mijn naam is Ingrid

Ook ik draag mijn steentje bij aan de Knutselparade vanaf het moment dat Knutselparade een onderdeel van Postbeeld werd.
Naast mijn werk als administratief medewerkster ben ik altijd creatief bezig geweest. Vroeger met kleding naaien voor mijn kinderen. Ook breide ik truien om die vervolgens nog meer op te leuken door er mooie afbeeldingen op te mazen. Naast sieraden maken is origami een van mijn favoriete hobby’s. Vooral met theezakjes heb ik veel creaties gemaakt. Ik heb zakjes van over de hele wereld, waardoor de kaarten steeds gevarieerder worden.
Vanwege mijn rol als moeder in een druk gezin, mantelzorger, voorzitter en penningmeester, schiet het knutselen er een beetje bij in. Maar ik kan wel zeggen, dat mijn handen jeuken als ik een bestelling pak en zie dat onze klanten een scala aan knipvellen met alle bijbehorende mallen, stempels, brads, eyelets, glittersteentjes en papier bestellen. Ik stel me het eindresultaat in gedachten al voor, dus als je advies wilt voor de uitwerking van je zelfgemaakte kaart, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Als je iets niet kunt vinden, mail  ons maar. We helpen je graag.