Over ons

Beste klanten van Knutselparade,

 

Vanaf 25 maart zijn wij de nieuwe eigenaren van www.knutselparade.nl. Wij zullen ons best doen het bedrijf op gelijke voet voort te zetten waarbij we de volledige steun zullen krijgen van de huidige eigenaar en Birgit, die Knutselparade de afgelopen jaren geleid heeft. Voor ons is het natuurlijk even inpakken, uitpakken en inwerken en het is mogelijk dat de eerste tijd een kleine vertraging is bij het verzenden van orders, waarvoor graag begrip.
De vertrouwde website blijft ook precies zoals u gewend bent. We willen wel het assortiment op korte termijn verder uitbreiden. Mocht u daarvoor suggesties hebben, dan zijn ze van harte welkom!
Wij bestaan als bedrijf al 40 jaar - we hebben sinds 1982 een winkel in Alphen aan den Rijn waar we postzegels, munten en modeltreinen verkopen.
De afgelopen 10 jaar hebben we daar ook een aantal websites aan toegevoegd, waarvan www.lossestenen.nl de bekendste is. Op deze website verkopen we losse LEGO-onderdelen.

Verkopen via het web is dus geen onbekend terrein voor ons.

Bij verkopen via een website mis je wel eens het persoonlijk contact met je klant. Wij zijn een klein familiebedrijf met korte lijnen en staan open voor suggesties en opbouwende kritiek.

We hebben er echt zin in om Knutselparade voort te zetten en verder uit te bouwen!
Karin van Brero
Erik Boeré
info@knutselparade.nl  (vanaf 25 maart)


Als je iets niet kunt vinden, mail  ons maar. We helpen je graag.